poe nimekiriEnne poodi minekut on alati probleemiks, kuhu üleskirjutada, mida poest vaja on. Selleks sobib meisterdada endale poe nimekirja märkmik, kust saab kergesti nimekirjaga lehe välja tõmmata ning poodi kaasa võtta.

Materjal:

  • papp
  • jooneline/ruuduline paber
  • kaunistuspaber ja -kleepsud
  • harilik
  • joonlaud
  • käärid
  • paberinuga
  • pva-liim
  • pintsel
  • klambrid(paigal hoidmiseks)

1. Lõika papist 2 ühesuurust ristkülikut (või mis iganes kujuga su märkmik ei tuleks). Lõika sama suured tükid ka kaunistuspaberist ning märkmiku sisse käivatest paberitest (arv oleneb märkmiku paksusest).

paberid2. Mõõda ruuduliste/jooneliste paberite hunniku paksus ning lõika ristkülik, mis ühendab kahte kaant. Laius = paberi laius, kõrgus = jooneliste/ruuduliste paberite paksus + 2cm. Voldi lõigatud ristkülik kolmeks ning kleebi kaante külge.

ühendus3. Ühenda klambriga märkmiku sisu ning kata ühest otsast pva-liimiga. Lase kuivada ning korda tegevust vähemalt 3 korda.

liimiga katmine4. Kui liim on kuivanud, kleebi sisu ühele kaanele ning kaunista vastavalt soovile poe ostulist.

poe nimekiri